Tilmelding til teaterlinjen

Teaterlinjen

På teaterlinjen lærer du at lave teater ved at lave teater. Vi skaber to forestillinger om året, og du vil møde stor variation indenfor genre, teaterformer og teaterprocesser. Du vil på teaterlinjen udvikle færdigheder i

• at skabe og forstå teater
  • at tænke kreativt, udvikle ideer og foretage kunstneriske valg
  • at samarbejde og kommunikere

TeaterlinjeDetAndetHold2

På teaterlinjen arbejder vi med projekter hentet i den professionelle teaterverden, og undervisningen planlægges derfor ud fra hvad der rør sig i teaterverdenen nu og her. Vi har et tæt samarbejde med blandt andet Det Kongelige Teater, Teater Grob og Nørrebros Teater.

Teaterlinjen er et treårigt forløb, der starter i efteråret 1g og slutter i 3g. Sideløbende med det almindelige gymnasieforløb får du et moduls ekstra teaterundervisning om ugen . Vi afslutter forløbet med et større projekt som eleverne selv vælger ud fra holdets interesse.

På teaterlinjen optager vi elever på baggrund af engagement og lyst. Tilmeld dig her.

Teater

Teaterlinjen på workshop på det kongelige teater.