Det faglige

Ingrid Jespersens Gymnasieskole er fast forankret i en klassisk dannelsestradition og lægger vægt på et højt fagligt niveau, indlevende undervisning og kreative rammer. På det kreative område indtager især undervisningen i musik og dramatik en central rolle.
Til skolen er knyttet Musikskolen, som tilbyder instrumentalundervisning, kor og sammenspil.

Skolen bekender sig til et værdigrundlag, der er samlet i skolens fem centrale værdier: Åndsfrihed, Demokrati, Tolerance, Faglighed, Kreativitet. Disse fem værdier danner rammen om enhver udfoldelse i skolens liv.

Det faglige.jpg

Læs mere om hvilke studieretninger og fag vi tilbyder.

Studiehjælp

Matematikhjælp:
Matematikcenter tilbyder hver onsdag kl. 15.30 -17.30 gratis matematikhjælp på Ingrid Jespersen. Det foregår i kantinen. Matematikcenter er en forening uden politisk og religiøs tilknytning, hvor et korps bestående af frivillige ingeniører, forskere og matematikere, der studerer eller arbejder, hjælper børn og unge i Danmark med deres matematiske problemer.

Lektiehjælpen er åben for alle i folkeskolens ældste klasser eller i gymnasiet. Alle elever er velkomne uanset skole, køn, alder, oprindelse eller fagligt niveau. Til lektiehjælpen skal man medbringe bøger, lommeregner, blyant og viskelæder, og hvad man ellers mener, man får brug for.

Læs om matematikcenter her

Studiemodul:
I vores studiemodul tirsdage 15.30-17.00 er det muligt at få vejledning i en række fag samt skriftlighed.

Biblioteket:
På biblioteket kan du altid hente professionel hjælp til at finde de informationer, du har brug for. I løbet af dine 3 studieår lærer du at finde informationer og litteratur i såvel egne som andre bibliotekers elektroniske databaser. Bibliotekaren afholder kurser i informationssøgning for 1.gerne, og derudover er du naturligvis altid velkommen på biblioteket.

It:
Mikhail Ivanov er it-ansvarlig på Ingrid. Han er parat til at hjælpe med diverse i it-problemer.