Det sociale

Som elev på Ingrid vil du opleve en særlig tæt kontakt mellem de tre årgange. Og det sociale spiller selvsagt en stor rolle på Ingrid. Fester som Gallafest, Nytårsfest og Beachparty er blandt de årlige højdepunkter. Ej at forglemme Klassekampen, hvor klasserne kæmper mod hinanden i et begivenhedsrigt brag i Fælledparken. Dertil kommer den årlige musical, hvor mere end halvdelen af skolens elever deltager på og bag scenen, MTA – en musik- og teateraften, hvor musik- og teaterelever viser prøver på deres kunnen og arbejder, samt cafeaftener.

Det sociale

KULTarrangementer, Idrætsturneringer og Naturvidenskabelige Workshops er blandt begivenheder, der med løs hånd strøs udover året.

Som elev på Ingrid er der også et utal af udvalg du kan engagere dig i – blandt andet sportsudvalg, festudvalg, bladudvalg, caféudvalg, hyggeudvalg. Og så naturligvis også elevrådet.

Elevrådet
Elevrådet består af to elever fra hver klasse, og har til formål at repræsentere elevernes interesser på Ingrid Jespersens Gymnasieskole. I tæt samarbejde med ledelsen og lærere arbejder elevrådet på at fremme elevdemokrati og elevernes indflydelse, samt at gennemføre tiltag til forbedring af skolens miljø. Elevrådet er repræsenteret i miljøudvalget, fællesudvalget, skolens bestyrelse og Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

Der er en god kontakt mellem ledelse og eleverne, altså udvalgene – så man får virkelig lyst til at engagere sig Myrna, 3C