play-btn Tilbage

Mød lærerne

På Rytmisk Linje møder du et dynamisk team af højtkvalificerede undervisere, der brænder for det de laver.
Nicolaj Josvassen
nj@ijg.dk

Nicolaj Josvassen er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium med klaver som hovedfag, og har en lang erfaring som underviser og udøvende musiker. Har undervist i musik på IJG siden 1996. Er leder af Rytmisk Linje, og underviser i hovedfagsklaver, bifagsklaver, sammenspil og teori/hørelære på linjen.

Rie Hagbard
rh@ijg.dk

Rie Hagbard er uddannet sanger og musikunderviser fra Rytmisk Musikkonservatorium og har suppleret sin faglige viden med kurser og forløb inden for krop/åndedræt og psykomotorik/afspænding.
Har mange års erfaring bag sig som korleder og vokal coach.
Rie underviser i kor og sammenspil i Ingrid Jespersens Gymnasieskoles øvrige afdelinger.

Matthias Flemming Petri
matthiasflemming@gmail.com

Matthias Petri er bassist, komponist og orkesterleder. Med sine musikalske rødder i jazz musikken og den klassiske musik, er Matthias blevet en enormt efterspurgt skikkelse som bassist i Danmark både i jazzsammenhænge og på popscenen. Matthias spiller desuden fast med navne som Thomas Blachman, Kresten Osgood, Nikolaj Bentzon, Jacob Fischer og mange flere. Udover sin rolle som sideman er Matthias Petri pladeaktuel med sit eget projekt “Prism” med to amerikanske verdensstjerner Eric Reed og Ralph Moore.

Regin Fuhlendorf
mail@reginfuhlendorf.dk

Regin Fuhlendorf er uddannet på Rytmisk Konservatorium med guitar som hovedfag. Regin er en alsidig og efterspurgt musiker, som har spillet talrige koncerter i hele Danmark og det meste af Europa. Han har indgået i mange forskellige sammenhænge på tværs af stilarter, såvel i pladestudier som på scenen og bag scenen på div. teater opsætninger og TV produktioner.

Søren Sander
ss@ijg.dk

Søren Sander er guitarist, og underviser i sammenspil i grundskolen og gymnasiet. Søren er uddannet cand. mag. i musik og pædagogik fra Københavns universitet, og er desuden seminarieuddannet musiklærer. Søren har lang undervisningserfaring.

Thomas Lylloff
tl@ijg.dk

Thomas Lylloff er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium med trommer som hovedfag. På IJG underviser han bl.a. i trommer og sammenspil, og underviser derudover også på musikskolen i Holbæk. Ved siden af undervisningen er Thomas også udøvende musiker. Thomas har arrangeret og været kapelmester på flere musicals, og har været medproducer på plader og demoer i forskellige stilarter.

Tomasz Dąbrowski
ja.dabrowski.tom@gmail.com

Tomasz Dąbrowski er født i Polen, og har nu base her i Skandinavien. Han er bredt anerkendt som en af Europas bedste og mest alsidige trompetister. Tomasz er også komponist og bandleader, og har stor erfaring som udøvende musiker. Han har udgivet 9 albums i eget navn, og medvirker på utallige andre. I den forbindelse har han arbejdet med navne som Richard Bona, Marilyn Mazur og Kurt Rosenwinkel.


Læs videre