play-btn Tilbage

Mød lærerne

På Rytmisk Linje møder du et dynamisk team af højtkvalificerede undervisere, der brænder for det de laver.
Nicolaj Josvassen
nj@ijg.dk

Nicolaj Josvassen er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium med klaver som hovedfag, og har en lang erfaring som underviser og udøvende musiker. Har undervist i musik på IJG siden 1996. Er leder af Rytmisk Linje, og underviser i hovedfagsklaver, bifagsklaver, sammenspil og teori/hørelære på linjen.

Rie Hagbard
rh@ijg.dk

Rie Hagbard er uddannet sanger og musikunderviser fra Rytmisk Musikkonservatorium og har suppleret sin faglige viden med kurser og forløb inden for krop/åndedræt og psykomotorik/afspænding.
Har mange års erfaring bag sig som korleder og vokal coach.
Rie underviser i kor og sammenspil i Ingrid Jespersens Gymnasieskoles øvrige afdelinger.

Fredrik Damsgaard
fd@d-l.dk

Fredrik Damsgaard er uddannet på Rytmisk Konservatorium med kontrabas som hovedfag. Fredrik har lang erfaring som musiker med kunstnere fra alle musikgenrer, og har medvirket i teater/ musicals og i div. tv-shows.
Fredrik medvirker på over 80 indspilninger som studiemusiker.

Regin Fuhlendorf
mail@reginfuhlendorf.dk

Regin Fuhlendorf er uddannet på Rytmisk Konservatorium med guitar som hovedfag. Regin er en alsidig og efterspurgt musiker, som har spillet talrige koncerter i hele Danmark og det meste af Europa. Han har indgået i mange forskellige sammenhænge på tværs af stilarter, såvel i pladestudier som på scenen og bag scenen på div. teater opsætninger og TV produktioner.

Søren Sander
ss@ijg.dk

Søren Sander er guitarist, og underviser i sammenspil i grundskolen og gymnasiet. Søren er uddannet cand. mag. i musik og pædagogik fra Københavns universitet, og er desuden seminarieuddannet musiklærer. Søren har lang undervisningserfaring.

Thomas Lylloff
tl@ijg.dk

Thomas Lylloff er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium med trommer som hovedfag. På IJG underviser han bl.a. i trommer og sammenspil, og underviser derudover også på musikskolen i Holbæk. Ved siden af undervisningen er Thomas også udøvende musiker. Thomas har arrangeret og været kapelmester på flere musicals, og har været medproducer på plader og demoer i forskellige stilarter.


Læs videre