play-btn Tilbage

Hvad er Rytmisk Linje?

På Rytmisk Linje på IJG får du en unik mulighed for at dyrke din musik på højt plan og få styrket og udviklet dine færdigheder indenfor rytmisk musik samtidig med at du går i gymnasiet.

På Rytmisk Linje bliver du undervist af konservatorieuddannede lærere og professionelle musikere. I løbet af de tre år præsenteres du for mange forskellige musikgenrer, og du vil blive bedre til både at spille, synge og til sammenspil. Rytmisk Linje er en ramme for nærvær og venskaber på tværs af klasser og årgange, og hvert år indledes med en introtur for alle tre årgange på Rytmisk Linje.

Rytmisk Linje kræver ikke blot, at du har lyst til at spille musik, men også talent og hårdt arbejde. Eleverne optages på baggrund af en optagelsesprøve.

Skolepenge
Udover betaling for at gå på IJG, betaler eleven et tilskud til undervisning i et hovedinstrument på ca. kr. 400,- pr. måned.

play-btn
Hvert år tager hele Rytmisk Linje på introtur