Tilmelding til kommunikationslinjen

Kommunikationslinje

På kommunikationslinjen får du lov til at prøve kræfter med kommunikation i praksis. Du lærer at formidle historier og arbejde med målrettet kommunikation på video og sociale medier.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

• Film – herunder tilrettelæggelse, produktion og redigering, blandt andet til skolens egne sociale medier og hjemmeside
  • Kommunikation og sociale medier – du lærer, hvordan man arbejder professionelt med begge. Eksempelvis gennem besøg på virksomheder.

Hvad kan du bruge det til?

På kommunikationslinjen er det primære formål at arbejde med moderne kommunikation i praksis. Noget af det du laver er øvelser, men en del af det du laver kommer også ud i den virkelige verden. Du får blandt andet en central rolle i promoveringen af skolens årlige musical, og får lov til at producere indhold, der får et liv på skolens hjemmeside og sociale medier. Det du lærer er at fortælle din historie, så du bliver hørt og forstået, og den evne får du glæde af i dine andre gymnasiale fag og på din senere vej i uddannelsessystemet. Kommunikationslinjen er frivillig og der er ingen eksamen på kommunikationslinjen, men ved skoleårets afslutning får du diplom på, hvad du har lært.

Hvem kan gå på kommunikationslinjen?

Alle 1.g elever får tilbud om at gå på kommunikationslinjen. Du behøver ikke vide noget særligt om kommunikation eller have arbejdet med det før for at være med.

Praktisk information: kommunikationslinjen starter op efter studieretningsforløbet og varer indtil vinterferien. Du får et moduls ekstra undervisning om ugen, og der er taget højde for dette i dit skema.